Wa ès "De doeis van Dozje" na in foite?

De Doeis van Dozje is een Escape Box. 

In tegenstelling tot een Escape Room kan je de Escape Box van thuis uit of op jouw gewenste locatie spelen met het gezin of met vrienden.
Het spel kan gespeeld worden met zoveel spelers als je wil.
Voor het leukste resultaat speel je dit best met minimum 2 en maximum 6 spelers.

Het spel dient sowieso gespeeld te worden met minstens 1 persoon ouder dan 18 jaar! 

Simpel, "De doeis van Dozje" is een gesloten kist waarin uitdagende raadsels, puzzels, en nog veel meer verborgen zit.

Het verhaal

De scepter van prins Yvan is gestolen. Burgervader "Dozje" heeft allerlei experten ingehuurd om de scepter terug te vinden;
van Russische hackers tot bekende politieagenten.

Deze hebben al heel wat informatie en bewijsstukken verzameld maar de losse eindjes moeten nog aan elkaar geknoopt worden. Zo wordt de locatie duidelijk waar de gijzelaars zich samen met de scepter hebben verscholen.

In de doos vind je een resem aan bewijsstukken terug, die je samen met puzzels, raadsels en andere aanwijzingen, stap voor stap dichter bij de locatie brengen.

Tijdens het spel zal je moeten zorgen dat je, op de locatie waar je het spel speelt, een computer met internetverbinding hebt en toegang tot Whatsapp.
Sommige oplossingen moet je immers online ingeven en nieuwe tips van de ingehuurde specialisten kunnen ook online of via Whatsapp verschijnen.

Wanneer je de Escape Box ontvangt zal je merken dat deze nog voorzien is van een cijferslot. 

Het spel kan gespeeld worden wanneer jij dit wil. Maar wil je kans maken op onze fantstische prijzen? Dan dien je mee te spelen op zondagmiddag 27 februari om 15:00.

Het spel start stipt om 15:00;
Het tijdstip waarop de gijzelaars jullie de code van het cijferslot via een live boodschap zullen overhandigen.
Dan pas kan je de doos openen en starten.

Het doel is om zo snel mogelijk klaar te zijn.

Zotte proizen te winnen!!!

De eerste 3 teams die klaar zijn en de exacte locatie gevonden hebben waar de scepter en de gijzelaars zich bevinden, winnen schitterende prijzen.
Zo krijgt de eerste plaats een unieke replica scepter, gemaakt door Téjo Soete, én een waardebon van Restaurant Kelderman te Aalst, ter waarde van van 600€.

De tweede plaats mag een jaarlang wekelijks Pizza eten bij Kingslize Pizza te Aalst. De waarde van deze prijs bedraagt 600€.

De derde plaats kan zich verheerlijken met een wekelijkse lekkernij van bij El Nachos te Aalst. De waarde van deze prijs bedraagt 300€

Ook voor andere willekeurig gekozen plaatsen in de eindstand worden prijzen uitgedeeld. Op deze manier maakt iedereen kans om te winnen!


Hoe ontvang'ek mennen box?

Deelname per team kost 50€ en kan enkel via deze website besteld worden. De doeis van Dozje is gelimiteerd dus op=op!

De escape box "De doeis van Dozje" kan afgehaald worden op 27/02/22 vanaf 10:00 en tot 14:00 aan de werkhallen te Aalst.
Hoge Vesten 66, 9300 Aalst

Wij zijn doos niet opgehaald heeft op 27/02 krijgt een persoonlijke mail op 28/02 met nieuwe afhaalmomenten gepland in maart. 
Jullie kunnen dan nog steeds het spel spelen, zonder kans te maken op onze fantastischr prijzen.